15 augusti, 2011
Försmak
Om dryga fem år går maken i pension och då har han lovat att ha middagen klar när jag kommer hem. Den här veckan har han semester och "tränar" lite inför sitt kommande uppdrag. Idag bjöds jag på porcherad spätta med kryddgrön sås. Inte fy skam! Jag misstänker att det kan bli kålpudding i morgon.
Nu ska jag samla ihop mig till en längre promenad och målning av några brädor.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Ha, pappa har pratat om att gå i pension nästa år och mamma var genast snabb med att ge en hint om vem som då skulle stå för matlagningen på kvällen.... Fast den hinten nådde inte ens nästan fram. Tror att hon kommer att få bearbeta det lite (mycket) om hon ska få komma hem till färdig mat!
Lyxigt :)
Härligt med lång träningstid och det bådar ju gott om maten är god redan nu:).
Karin
Se bara upp så han inte fastnar i sina favoriträtter. En till mig närstående lagar nästan alltid grönpepparstek när det bär till.
För övrigt har vi ätit kålpudding i två dagar dock icke lagad av Husbonden.
Idag tänkte jag överaska genom att inte tillaga kålpudding utan istället servera traditionella köttbullar med aningen kryddpeppar i.
Härligt! :-)
Jag har också sån tur som har en man som gillar att laga mat. Nyss serverades en kycklingfilé med någon sorts panering av västerbottenost och till det ugnsrostade rotfrukter och sallad. Mumsigt.
Men jisses vad jag blev sugen på kålpudding nu! DET var länge sen.
Renée: Det blev ingen kålpudding, men gott ändå. Maken är duktig på matlagning så jag är förtröstansfull.
Lisbeth: DET lät gott! Visst är det skönt att komma hem till ett dukat bord :)
Hoppsan ! Jag började i fel ordning.
Mossfolk: Visst är det lyxigt! Jag tycker att matlagning är kul, men så fort det blir ett måste, då tappar jag lusten.
Pettas: Jajamen jag tror att det kommer bli så bra!
Skicka en kommentar