Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.15 februari, 2010

Redan måndag


På vägen hem


I går sken solen några timmar. Det är märkligt hur mycket den påverkar mitt humör. Nu är det gråvitt ute igen, inget vidare fotoväder. Jag har åtagit mig att för fotoklubben fotografera några dagar nu i februari. Klubben har ett årsprojekt, där kommunen ska skildras varje dag det här året. Kan jag väl göra, tänkte jag då i januari, när jag fick frågan. Idag är det dag tre av fyra, så det ska väl fixa sig, men jisses vad frusterande det är, när det inte blir som jag vill eller tänkt.

Här är det lov och det märker jag väl inte så mycket av. Vi har ju inga lovlediga barn hemma numera. Jag gör det jag är bäst på; såsar fram genom vardagen och tänker på sådant jag borde göra... som att besöka andras bloggar. Det har jag varit väldig dålig på det sista. Min blogglista är ganska lång , för att inte säga jättelång, så jag hoppas jag hinner med alla under veckan.

Jag hoppas att just den här veckan blir lång. Jag längtar inte till fredag. Nu ska jag alldeles strax
försöka fotografera den enorma rimfrosten på våra nypon. Vem vet det kanske blir dagens fotoklubbsbild för min del. Jag har några bilder att välja på för dagen; biblioteket, en Arnutställning och en cirkusskola.

4 kommentarer:

Annika sa...

Förstår att du inte längtar till fredag :)
Roligt med uppgiften du har av fotoklubben. Det klarar du galant. Kul grej, måste jag säga!
Njut av lovet!!!

Bloggblad sa...

Precis som du har jag en så lång lista att jag inte alltid hinner runt.

Men lov har jag inte förrän nästa vecka.

I dag var det 0-gradigt ett tag och det droppade från taken och några fåglar fick fnatt - riktigt härligt, med sol och allt.

LindaLotta sa...

Här faller stora flingor av snö och har så gjort hela dagen. Din bild är jättevacker men veckans bild slår nog ännu högre, tänk när vi får se dem i rabatterna...

Lena sa...

Annika: Dagarna går alltid fortare på lov och helger, så det är bråttom att njuta. Fotograferandet är kul, men så fort något blir ett måste då känns det inte riktigt lika kul förrän efteråt.

Bloggblad: Takdropp! Det längtar jag lite efter; det, solsken och fågelkvitter. Det kommer det vet jag, just nu dalar stora flingor sakta ner här utanför...

Linda: Aha, snön kommer därifrån. Jag valde blommorna just för att jag längtar så. jag börjar så smått bli trött på det gråvita.