Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.



12 april, 2008

Äntligen helg!

Ute är det 0,6 grader och det faller snöblandat regn, föga inspirerande, men vitsipporna i bersån blommar! Jag lyckades nyss övertyga katten om att det visst går att vara ute... en liten stund i alla fall. Den här helgen var egentligen vikt för ett Hallandsbesök, men eländigt väder och tvåårigt barnbarn verkade inte som bästa kombinationen, så vi är hemma. Tittar jag ut genom fönstret, så känns det beslutet bra. När jag tittade in på smhi:s sida verkar det luta åt trädgårdsarbete i morgon. Skönt (ta i trä) att detta blöta elände, som pågår ute, ska försvinna snabbt. Jag får njuta av vitsipporna i morgon. Idag blir det strykning och annat kul...

De ovan är inte från min trädgård, utan jag har lånat bilden. www.fotoakuten.se är en riktigt bra sida, där det finns en hel del fint att titta på.

6 kommentarer:

Tankevågor sa...

Ja det är så skönt att det äntligen är helg. Tyvärr är den full av "måsten". Ska försöka hitta lite pauser av lugn mitt i alltihop.

"Strykning och annat kul" finns ju att ta till här med. ;-)

Ha det gott och mys med lilla tvååringen!

cS sa...

Ah, tempen på plus! Hur bra är inte det? Strykjobb avklaras idag, trädgårdsnjutning i morgon? Verkar bli en bra helg :-)

Lilla B sa...

Strykning av kommande veckas nödvändigaste spar jag alltid till söndag kväll! Snöslask en stund här med idag men inga vitsippor. Inga blåsippor heller.
Men väldigt skönt med helg ändå.
Ha det gott, Panter!

Anonym sa...

Det är tråkigt när de lediga helgerna är fulla av måsten men man får ta vara på pauser då man kan koppla av - och pauserna kan ju vara långa... :)

Evas blogg sa...

Snö och nollgradigt här.Nu längtar jag efter vårvärmen! Hoppas du har en skön helg! Måsten till trots.

Lena sa...

Londongirl: Måsten till trots, så blir ju helgen vad man gör den till. Så det är bara att jobba på antar jag. Känslan efter måstena är mycket värd:)

cs: ja, det är väl så man måste se det som möjligheter :)

Lilla B: På söndagkväll sitter jag nästan alltid med något skolrelaterat...Hoppas ni får lite sol så sipporna visar sig snart.

Monica: :) Det är väl det bästa med helger att man kan ta det i den takt man känner för utan tidspress.

eva: nollgradigt, då går det framåt, eller hur?