Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.18 december, 2008

Alltså

Julmat...är det verkligen nödvändigt?
Jag har inte ätit någon julmat alls än i år och är redan eller fortfarande, det beror på tidsperspektivet, trött på det. Bara tanken och alla bilder på eländet gör mig uppgiven.

5 kommentarer:

Evas blogg sa...

Nej inte jag heller. Det räcker så gott med det man äter under julhelgen. Det blir bara för mycket. Julbord har jag inte ätit på restaurang på säkert 25 år.

Elisabet sa...

Julbordet som chefen bjöd på, var jättesmarrigt .., men annars blir det ingenting särskilt förrän julafton hos min syrra.

Det går det med.

Panter sa...

Eva: Jag skulle gladeligen skippa all julmat. Jag har aldrig varit förtjust i den och i år skulle jag gärna slippa. Jag kanske blir smalare på kuppen :) å andra sidan finns det ju choklad...

Elisabet: Att bjuda mig på julbord är verkligen att kasta pärlor för svin. Jag har faktiskt tackat nej till två stycken i år.

Clabu sa...

Julmat eller mat till julen. Var kommer risgrynsgröten in och tillhör lussekatten jultraditionen. Att ta en eller två julgodis kanske är mindre syndigt vid jul än att ta samma godis runt midsommar eller.

em sa...

Nej, inte behöver man bry sig om julmaten - det har jag inte gjort på den dag jag minns - och ändå kommer och går julen som den ska. MEN choklad är nödvändigt, varje dag, hela året!
Margaretha