Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.11 april, 2010

Så gick ännu en vecka

Solen skiner, äntligen. Fem grader ute, kall blåst som känns ända in. Jag förstår att våren tvekar, även om småfåglarna flöjtar på. I fredags begick vi grillpremiär. Det är väldigt gott med grillat, även jag inte längtar lika mycket som somliga andra i den här familjen. Nu är den i alla fall invigd grillsäsongen och det innebär grillat åtminstone två, tre gånger i veckan. Jag sköter inte den detaljen, så jag klagar inte.
Vårveckorna efter påsklovet är alltid hysteriska, massor att göra och många svåra fackliga beslut att ta. Ibland skulle jag vilja gömma huvudet i sanden likt en struts. Inte hann jag heller läsa ut Åsa Larsson senaste bok...lite typiskt, men det kommer fler dagar.
Att ta ut portakarten gick bra, men läkningen går inte allra bäst. Jag är inte förvånad, men lite krångligt är det och längre tid lär det ta. Surt... Lika surt är det att bli förkyld. Jag blir så frustrerad av att inte orka och att hosta halva nätterna igenom. Jag prickar in förkylningen lagom till mina fotouppdragsdagar. Det blir inte någon större variation på lokal ( vi bör ju täcka in kommunen) för jag hålls här hemma och vad fotograferar man i början av april? Blommor och fåglar har redan andra klarat av. Hittills har jag fotograferat grillningen, en traktor med vält på ett fält och idag ska vi nog lunta, så det får väl bli det. På tal om foton, så tycker jag att ni ska klicka er till Renée .


PS: Maken gick just ut i shorts...

5 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Traktor med vält!? Vad gjorde han där?
Tack för "vidarekopplingen".
mvh R
PS. Haft altandörren öppen hela dagen och humlorna surrar i påskliljorna, ljuvligt.DS

Lena sa...

Det undrade jag med... Det kanske var fråga om övningskörning.

Det är säkert ljuvligt ute, jag mest hostar, snörvlar och suckar.

Annika sa...

Tycker det låter som bra foton du tagit. Alla behöver ju inte plåta blommor och fåglar.

Krya på dig! Inte kul med vårförkylning. Hoppas den är snabbr övergående. Liksom att porta-kathen såret ska läka snart.
ska klicka mig in hos Renee...

Tuvstarr sa...

Åh, stackars dig, krya på dig.
Här ser det ut som om våren övergick till höst. Det är blåsigt och regnigt och riktigt omysigt ute. Inget shorts-väder alltså.
Fast nu långsamt försöker solen komma fram, hoppas det blir bättre i morgon.
Ha det bäst.

Lena sa...

Annika: Vi får väl se hur det går med fotona... Förkylningar sänker mig. Jag blir så less på allt. Men de brukar gå över :) Såret läker nog som det ska.

Tuvstarr: Ånej!Inte regn, jag vill bara ha sol. Det känns verkligen som ett måste just nu!