Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.26 december, 2010

Mat, mat, mat och mat

Jag tillhör ju den skara som inte gläds något särskilt åt julmaten, men dagens kalkon var nog den bästa jag ätit och gårdagens fisk ( lutfisk och torsk) var inte illa den heller.

Kylskåpet fylls till bristningsgränsen med burkar av allehanda slag. Det är också ett säkert jultecken. Jag tror bestämt att jag rensar där i morgon. Hunden och katterna uppskattar det säkert.

Nu ska vi ut i snön, för att lämna tillbaka lånebilen; efter fyra veckor med bara en bil stod jag inte ut, utan tiggde bad snällt ena svågern om att få låna en av deras bilar. Vår bil blev klar på verkstaden efter ganska precis fem veckor. Det är smällar man får ta, när man vet att det är billigt.

God Fortsättning!

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

God Fortsättning till dig/er också!

Hemma igen i landet Halland .., till ett fruset avlopp och en gran som törstar efter vatten.

Amber sa...

Inte så mycket julmat här heller - hos x-svärmor på julafton. Och så har jag köpt litet julgotter och en minimal färdiggjord skinka.

Ta det lugnt nu resten av lovet - det behöver man för att orka sedan! Njut av vinterns skönhet. Njut av djuren, som inte bryr sig.

Lena sa...

Elisabet: När allt som har med vvs går sönder eller krånglar blir livet rätt besvärligt tycker jag. Hoppas det fixar sig under dagen. Jag har en gång i tiden diskat i badkaret under några dagar, det går, men det är krångligt.

Amber: Jag satsar på att ta det lugnt, hjärnan har slutat tänka på jobbet och då mår jag rätt bra:) Ha ett bra lov du med!

Annika sa...

GOF fortsättning, Lena!
Förstår att det är svårt för er att ha bara en bil. Lika svårt skulle det vara för oss. Två bilar är ett måste.
Kalkon är underbart gott! Det år vi på juldagen och jag tycker lika mkt om det varje ggn.

Lena sa...

Annika: Det är svårt när man är van, så klart skulle det fungera om det var tvunget med en bil. Kalkon är JÄTTEgott!