Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.10 oktober, 2011

Liljorna på vedspisen


blommar tacksamt och storslaget. De doftar mycket och jag tror att det är tur att köket är stort. Doften skulle liksom inte riktigt rymmas annars.
Jag känner att jag måste vända den negativa spiralen, förkylning, hosta from hell och känslan av att vara lite uppgiven. Jag hoppas och satsar på att veckan ska bli lika rosaskimrande som liljorna. Den uppmärksamme ser säkert att liljorna är lite taggiga, de är mina måsten och de ser överkomliga ut.  Jag hoppas att alla får en fin vecka på alla sätt och vis!

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, det hoppas jag också .., att veckan blir bra. Den inleds med veterinärbesök i Söndrum, för att kolla upp harrys eviga kliande.

leina sa...

Förkylningar är aldrig kul, har en handfull kollegor som däckat... Tror att mitt kalla hus har stålsatt mig mot allt vad förkylningar heter... Ha en alldeles fantastisk vecka...

Susanne P sa...

Halkade in hit av en slump. Du har en fin blogg så jag lämnar ett litet avtryck.
Hoppas att din förkylning inte blir långvarig.
Ha en fin vecka.

Lena sa...

Elisabet: Jag hoppas att det är rävskabb han har och att han blir bättre snart.

Leina: Nä, jag går nu in i vecka fem med förkylning och det tar på krafterna. Har bestämt mig för att vara hemma eller rättare sagt på vårdcentralen bestämde de det åt mig :) Hoppas att du slipper.

Susanne P : Välkomen! Man kan ju undra över hur den slumpen ser ut :) Jag hoppas innerligt att eländet ska ge sig NU.