Inte så lyckat kanske? Såg att du skrivit om Vändagen. Visst är det så mkt bättre!! NU ska jag ära frulle med yogurt och linfrön (hoppas jag inte tar fel i hastigheten).
Renée: Möjligt, jag testade aldrig:) Så gott är inte okokt quinoa.
Matilda, Ett frö/ ört? som växer i Sydamerika. Det är rik på proteiner och mineraler. Används i matlagning ungefär som couscous eller bulgur. Det smakar dock något mer beskt än dessa.
Annika: Vändagen är såå mycket bättre. Du fixar säkert frukosten bättre än jag.
Hihi! Jag gör min egen müsli med bl a linfrön i, tur att jag inte har tagit fel (än så länge...) för det står en ask med röd quinoa nära linfröna... Fast det kanske skulle kunna funka eftersom jag rostar allt i ugn (fast jag får inte glömma att skölja quinoan innan).
11 kommentarer:
Beskt?
Margaretha
Jaa... när jag väl såg det skyfflade jag bort det mesta med skeden.
Vem vet, det kanske hade samma verkan?
mvh R
Vad är quinoa för något?
Inte så lyckat kanske?
Såg att du skrivit om Vändagen. Visst är det så mkt bättre!!
NU ska jag ära frulle med yogurt och linfrön (hoppas jag inte tar fel i hastigheten).
Renée: Möjligt, jag testade aldrig:) Så gott är inte okokt quinoa.
Matilda, Ett frö/ ört? som växer i Sydamerika. Det är rik på proteiner och mineraler. Används i matlagning ungefär som couscous eller bulgur. Det smakar dock något mer beskt än dessa.
Annika: Vändagen är såå mycket bättre. Du fixar säkert frukosten bättre än jag.
Anna: så här efteråt kanske, men INTE då :)
Måndagsmorg är väl konstant som fredagen den 13:e... Hoppas dagen blev bättre.
Jill: Det ligger något i det :)
Hihi! Jag gör min egen müsli med bl a linfrön i, tur att jag inte har tagit fel (än så länge...) för det står en ask med röd quinoa nära linfröna... Fast det kanske skulle kunna funka eftersom jag rostar allt i ugn (fast jag får inte glömma att skölja quinoan innan).
Humlan: Jag tror inte att quinoa är gott i müsli, inte ens sköljd sådan, men provar du får du gärna berätta:)
Skicka en kommentar