Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.18 oktober, 2009

Lagom långsam helg - önska kan man


Jag har under min långa sjukskrivningstid vant mig vid att ha väldigt gott om tid, så lediga dagar känns fortfarande mera som ett normaltillstånd, än vanliga vardagar med jobb. På något sätt går helgen så väldigt fort, utan att jag gjort något särskilt. Nu är det redan(!) sen söndageftermiddag och jobbet allt mer plats i mina tankar. Jag fattar inte riktigt hur det här gick till. Det var ju alldeles nyss lördagförmiddag och jag hade oceaner av tid att fixa och ordna med allt småplock som pockar på.

Men jag har i alla fall varit och tittat på ett knuttimrat bygge, sett sjöblänk och solstrålar. Jag tror att jag tankat så pass att jag klarar mig till nästa helg och vecka. Får se om den blir här hemmavid eller i Prag. Dessutom är båda döttrarna på ingång med några dagars mellanrum.


Det blir inga bilder på det knuttimrade, Blogger vill inte.

6 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Måste instämma: helgen bara rusar iväg, tar slut i ett naft - och jag kom aldrig iväg till tvättstugan, bara för att ta ett exempel!

Londongirl sa...

Jag håller också med. Helgen tar slut alldeles för fort och jag har ju ändå en extra dag i och med att jag har fredagen ledigt.
Vips är det måndag igen. Men helgen har innehållit några riktiga guldkorn som jag i alla fall kommer att spara i hjärtetrakten. :-)

Ha en bra vecka nu på jobbet!

Maken sa...

Det man spar för att ta vid ett, lämlpigare tillfälle, faller inte sällan snart in på "densomhartid"-listan....som oftast ingen i vårt nuvarande sammhälle överhuvudtage hinner med..snacka om stress-magnet.
Bättre var det förr när varje struken uppgift gav erkänsla och glädjebevis till utföraren.
När jag tänker efter....Låt oss lyfta fram "demsomhartid"-listan. Kanske är det mindre stressande att ha skiten på lista iallafall
:-))

LindaLotta sa...

Att tanka solstrålar och sjöblänk låter ljuvligt!
Hoppas veckan är snäll mot dig.
Kram

Annika sa...

Igår strulade blogger, jag vet. Inte kul, efter många om och men lyckades jag publicera bilder...PUST!!
Helgen HAR verkligen rusat iväg, som alltid.
Sitter och ler lite åt ditt inlägg om glada skolbarn och första snön!! jag minns hur det var själv. man kunde inte koncentrera sig på vad läraren så; man ville UT!!!
OCH om det ngn var en geting i klassrummet gick det inte alls att lyssna, då var alla spända på getingen, kanske tom läraren.
Hoppas din måndag är bra!

Lena sa...

K-häxan: Just sånt sparar jag också ofta till helgen och min veckan skulle kännas bra stressig om jag inte tvättat.

L-girl: Hur nab än gör är nog helegn ofta för kort:) De där guldkornen behövs.

Maken: Äntligen har du förstått vitsen med listor!

Linda: Det var ljuvligt. På pappret ser veckan helt OK ut.

Annika: Snö, åska och getingar är givna koncentrationsstörare och visst minns de flesta av oss det.
Blogger ja , mutter....