Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.20 juli, 2010

Tjugotredje juli


Jag har verkligen vant mig vid att vara ledig. Att morgonstund har guld i mund är något jag numera sällan upplever. Jag får med andra ord väldigt lite gjort och det har jag en väldigt kluven inställning till. Semester är ju till för återhämtning, men sedan är det ju de där projekten jag har i huvudet. Inga måsten utan bara skulle vilja... Nu lider mina veckor här vid kusten mot sitt slut, så det finns nog plats för ett eller annat mindre projekt när jag kommer hem. Hur ljuvligt det än är här, så längtar jag allt lite hem, allra mest efter maken, men också efter katter, hundar, min säng, badrummet, diskmaskinen och tvättmaskinen.

Jag har läst två böcker under tiden här, får trots lunken ingen läsro. Återkommer med korta omdömen, för nu ska jag faktiskt ta en längre promenad. Promenerandet som faktiskt var ett sommarlovsmåste har fått ligga lite nere pga ett trist och envist skoskav på hälen. Just nu är det väldigt lagom väder, dryga tjugo grader och lite molnigt.


Ps: De divergerande datumangivelserna beror på att jag sparade ner bilder på bloggen på en annan dator. Här på kusten har jag bara en litenliten dator, där bildbehandlingsprogram saknas.

4 kommentarer:

LindaLotta sa...

Vilken bild!

reneesfotoblogg sa...

Trodde jag fått ett hjärnsläpp! Inlagt för tre dagar sedan men igår. Tur du förklarade annars hade denna dagen gått åt till att grubbla på hur i helskotta.......

Lena sa...

Linda: Du såg daggen?

Renée: Jag misstänkte att det kunde bli knepigt:)

LindaLotta sa...

Om jag gjorde!!