Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.13 maj, 2011

Mellan hägg och syren

Visst är det den tiden nu och jag bockar av vårblommorna en efter en; gullviva, förgätmig ej och pärlhyacint har börjat blomma den här veckan.

Jag har förstått att Blogger krånglat på sistone, även om jag bara hunnit tänka på jobb och åter jobb. Jag har lyssnat på hälften av alla miljöredovisningar, bara dryga 35 kvar... Numera kan jag väldigt mycket om bl a vatten, mat  och energi.

Äntligen är det helg och andningspaus. Lyckan är stor här hemma då det visar sig att båda döttrarna kommit hem samtidigt.

Just nu spelar pianodottern det här:

3 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Tack för tipset om den underbara vägen. Det lär bli fler gånger. Vi missade (hann inte) med en del t ex Silverfallet och sedan var det någon grotta också. Hade gärna velat gå upp för branten vid det stället som började på Bocka......, utsikten lär vara vidunderlig.
mvh R

Lena sa...

Renée: Vilka fina bilder du visar! Bockaskede tror jag att du menar. Det finns en annan brant, Jättadalen, vid Öglunda kyrka. Det lär vara en gammal ättestupa. Fin utsikt och mycket motion att ta sig upp. Hör av er innan då, så kan ni få lite kaffe!

reneesfotoblogg sa...

Bockaskede, just precis. Där var en hel del människor som hade det skönt i sluttningarna för där fanns inga betesdjur.
Tack för invitationen!
mvh R