Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.01 januari, 2012

Genom trädet över skogen

6 kommentarer:

Tankevågor sa...

Spännande bild!
Här fångade vi inga raketer på bild trots att vi stod på taket och såg så många.
Ångrar att jag inte försökte fotografera de flygande lyktorna som var många fler i år. De var så fina där de svävade tyst upp mot stjärnhimlen.
Mitt jullov fortsätter den här veckan...det gör väl ditt med eller har ni lagt in några studiedagar?

God fortsättning!

Lena sa...

Egentligen gillar jag bara fyrverkerier på bild :-), men i grannbyn sköt de länge och mycket så då passade vi på. Jag hoppas att lyktorna ökar än mer, bättre för miljön och för djuren.

Vi har lov den här veckan också, men jag ska jobba några timmar (lovskola) på onsdag och torsdag förmiddag. Av våra 100 elever har vi 31 som saknar betyg i ett eller flera ämnen, så vi får arbeta på alla fronter.

Annika sa...

Fin Bild!
GOD fortsättning på nya året.
Tycker att 2012 ser så vackert ut i siffror.

Tankevågor sa...

Vad BRA att ni kan ställa upp och jobba med de som saknar betyg! Alla insatser man kan få till är ju förhoppningsvis av godo för de eleverna.

...Ja det där med fyrverkerier är jag väldigt kluven till. Tycker det är galet med tanke på att det är så mycket pengar som bara skjuts upp i rök och sen är det ju så många inte bara hundar utan även andra djur som mår dåligt av dem. För att inte tala om miljön.

Dessutom är jag rejält trött på allt smällande i kvarteren där vi bor. Det fortsätter även i kväll! Är rädd att det ska komma någon smällare och fara in mellan tassarna på Roxy när vi går ut.
Vi har grannar som måste lämna stan och åka ut till deras landställe varje år med sin hund.

hanna sa...

oj, häftig bild!

Lena sa...

Annika: Fotot var en ren chansning och hade säkert blivit bättre med stativ, men jag gillar trädet i förgrunden.
Jämna tal är min melodi :-)

Lisbeth: Det är kluvet det där med lovskola, för EGENTLIGEN ska ju skolans ord. resurser räcka till detta, men sen så ser jag just de här ungdomarna framför mig och då ...
Kring fyrverkerier tänker jag precis som du. Vår Izo är inte rädd för fyrverkerier, men för åska och det är ett litet bekymmer.

Hanna: Visst är den!