Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.17 september, 2009

Lite svammel...

Började dagen med att skrapa bilrutor och konstaterar när jag åker hem ett antal timmar senare, att mitt skoval för dagen trots allt var helt rätt: sandaler, utan stumpor så klart. Liite kallt var det i morse, men väldigt varmt nu på eftermiddagen. Jag tror jag håller ut till oktober i år med. Skor och strumpor kan väl vara lämpligt i samband med att man faktiskt får sätta dubbdäcken på bilen. Nu hoppas jag väl att vinterväglaget dröjer, för mössa och vantar känns än mer fjärran än strumpor och skor.

Annars så ser jag fram emot att få hem Båstadsdottern den här helgen och Malmödottern nästa helg. Jag laddar också för morgondagens läkarbesök; avstämning och medicinering. Nu är det dags för de tabletterna jag verkligen inte vill ta...

13 kommentarer:

Londongirl sa...

:-) Vad jag känner igen mig här. I morse var det verkligen kallt om tårna. Men man får vicka lite på tårna så de inte isar ihop.
På dagen blev det sol och värme igen och så här har det varit nu hela veckan.

Men egentligen tycker jag om höstkläder....men jag drar på det i det längsta att börja med dem.

Ingela sa...

Hoppas att det går bra med pillerkuren. Men det är verkligen jobbigt när hälsan inte är något man kan förlita sig på.

Här hos mej har det ännu inte varit frost, ganska ovanligt vid den här tiden, men det är skönt.

Mian sa...

För min del var det premiär för fingervantar, vid promenaden till tåget i morse!

Lena sa...

Londongirl: Hösten är jättefin just nu, men kall om mornarna. det är nog precis som det ska vara. jag är så glad att det inte regnar.

Ingela: Ingen frost?! Det var som attan! Kuren jag vill slippa, ska jag äta i fem år...några veckor hade väl varit OK, men fem år känns som en hel evighet. Förnuftet säger att det är ju i förebyggande syfte, men känslorna säger något helt annat... Jaja...

Mian: Riktigt uschligt kallt var det, men vackert:)

Lilla B sa...

Hoppas att medicineringen inte blir alltför obehaglig.
Strumpor i skorna i samband med vinterdäcken?!
Aldrig att jag väntar så länge. Yllestrumporna är redan på. Fleecevästen med. Det enda som är bra med hösten är att man får palta på sig mycket.

Elisabet sa...

Häromdagen när jag låg och kräktes oavbrutet och hade yrsel, tänkte jag på alla som mår dåligt av olika sorters behandling och hur gräsligt hemskt det måste vara.
Och inte har man nåt val heller.
Eller det kanske man har, men vågar man avstå?

Största kramen susar just nu från Ystad förbi Malmö .., rakt norrut .., och förbi kvarnen .., vidare hem till dig och då har den med sig doften av havet från stugan och från landet Halland.

reneesfotoblogg sa...

Tur det finns mer stollar än jag när det gäller i synnerhet strumpor.
Det äger jag inga.
mvh R

Matildas fikarum sa...

Lustigt det där, jag går inte i sandaler ens när det är 40 grader varmt eftersom jag alltid har bomullstubsockor (typ) och joggingskor eller gympadojjor - eller vad man nu kaller dem - på mig när jag är utomhus.

Annika sa...

Skrapa bilen!
wow!
Tidigt.
Höstkläder älskar jag, så jag hoppas att det snart blir lite ruggigare här så jag kan börja använda mina och stoppa sommarkläderna lååångt in i lådan :-)
Ha en fin helg!!

Humlan sa...

Det är verkligen en besvärlig men härlig tid nu, när dagarna kan vara så härligt varma trots nätternas kyla.

Härliga bilder här nedanför! Jag blev liksom andra lurad och trodde att det var en tulpan!

Lena sa...

Lilla B: Medicinen måste jag ta och vi får väl se hur jag mår. Jag behöver ju inte få en massa biverkningar... Jag har altid väldigt svårt att återgå till strumpor och skor på hösten, annrs gillar jag också att bylta på mig.

Elisabet: Jag har också tänkt i de tankarna. Tack för den saltstänkta kramen.

Renée: :) Jag har strumpor, men sliter bara på dem sex månader av tolv.

Matilda. Jag tror att det är hur man vänjer sig, för på något sätt kan jag förstå dig med, även om jag numera inte vill ha just strumpor. Det är instängt.

Annika: Det har faktiskt varit lite frost nästan varje morgon den här veckan, så vi går mot höstkläderna...

Humlan: Besvärligt med härligt, så rätt:) Jag hoppas att knopparna slår ut. Då ska jag fota dem.

Bloggblad sa...

Sen jag skaffade fusk-massaj-sandaler har jag inte velat ha nåt annat på fötterna. Vill helst sova i dem också. Och när Jobikillen var på jobbet i början av aug. beställde jag ett par gympadojor med samma sula. De levereras inte förrän v. 44, så jag får nog gå i de här till slutet av oktober... med svarta sockor ser de ut som hela skor.

Lena sa...

Jag är inne på sådana skor... de verkar bra.