Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.23 januari, 2011

Här och nu


eller rättare sagt för en timma sedan. Jag hoppas på en fin dag.

Uppdatering
Jodå, solen sken en stund i dag, men då var jag på jobbet. Efter några timmars arbete i skolan, känner jag mig hyfsat förberedd för veckan, som är något utöver det vanliga. Förutom lektioner så har jag  möten, möten och åter möten. ( Det lär bli pausbilder här på bloggen, några önskemål?) Har jag tur och om kopieringsapparaten fungerar så hinner jag äta lunch i morgon. Nu borde jag rätta, kommentera och ringa föräldrar, men jag tror inte det blir något av det. Ögonen och huvudet behöver vila och telefonlinjen är död. Jag tror jag vilar en stund på soffan under värmefilten, innan det är dags för handboll.

7 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

SÅÅÅ VACKERT!!!!

Lena sa...

Rosa skyar tillhör inte vanligheterna, men så här på vintern så händer det.

Londongirl sa...

Så vacker bild!!!
Fattar inte att du orkar vara på jobbet på en söndag. Alltså rent fysiskt. Tycker du att det är bättre än att ta med dig jobbet hem?
Jobbar gör jag också ofta på söndagarna men som sagt hemifrån.

Vad du än hittar på för pausbilder så blir det så bra så.....blommor, katter och hundbilder allt är så fint i din kameralins. :-)

Bloggblad sa...

Jag avundas dig inte... en massa möten där man ska vara koncentrerad... Jag har fullt sjå med mitt f-blad nu, men jag får sitta hemma och kan ta pauser när jag vill. Behöver inte vara varken kammad eller påklädd.

I skolan är det jämn lunk, jätteskönt.

Annika sa...

Vilken underbar bild!!
DEN rimfrosten, åååå!!!

Lena sa...

Londongirl: Tack, Jag är ibland tvungen att åka dit och dessvärre är det inte nästgårds. Men jag vill verkligen inte.

Bloggblad: Ibland kör det ihop sig och det är oftast mötena som tar all annan tid, då jag normalt jobbar med sådant som ska fixas innan och efter lektioner. Jämn lunk... det låter skönt.

Annika: Jag hoppas du får snö snart, så det blir riktig vinter.

hanna sa...

å men vilken himmel!