Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.19 augusti, 2008

Kvällsnöje

Gerda och jag surfar runt lite på nätet. Hon ligger på min ena axel och spinner makalöst högt. Det är lite tungt numera, hon är ju inte jätteliten längre. Rätt som det halkar hon ner i tangentbordet. Då kan det hända spännande saker på skärmen. I kväll har vi läst några bloggar och tittat på skor. Att köpa skor har varit en last. Numera äger jag inte så många par, men lusten till skor finns kvar. Jag har hittat två par: ett par för dryga femhundra och ett annat par för en tusenlapp. Jag vill ha båda paren, men det går ju bara inte... och tusen kronor för ett par skor... då måste de vara något utöver det vanliga.

Alldeles nyss ringde äldsta dottern: Du ,mamma, nu ska jag lyssna på Moneybrother, alldeles gratis...

Möjligheterna till spontan kulturkonsumtion kan jag sakna. Det tycks som om jag måste ha god framförhållning för sådana utsvävningar numera. Så jag funderar just nu på om Pontare tolkar Sinatra i slutet av september kan vara något och kanske Peter Carlsson och Blå Grodorna i november. Jag skulle gärna gå på en Moneybrotherkonsert också.

9 kommentarer:

Lilla B sa...

Jag ska lyssna på Art Garfunkel i Västerås i oktober. Det ser jag framemot med stor förväntan.

Panter sa...

Vad roligt! Det är något som är bra med planerade upplevelser, just väntan innan, att ha något att se framemot.

londongirl sa...

Du har så rätt i det där....jag måste nog ta och se mig om vad som finns här som går att boka in. Det är som sagt roligt att ha något att se fram emot.

Peter Carlson och de blå grodorna hade vi som tradition flera år efter varandra att gå och se och lyssna på med våra killar när de bodde hemma.

Matildas fikarum sa...

Nu har jag läst ikapp lite på din blogg. Bilden på Barbro och mullvaden är ju något i särklass! Vilken min alltså! Helt enastående.

Jag läste också om din humörsvacka på semestern då du inte hade mycket att göra. Jag drabbas också av det där konstiga humöret när jag plötsligt får all tid i världen, det är inte deppighet utan en sorts uppgiven tomhetskänsla som inte är behaglig alls. Den liknar känslan man har efter en rolig resa, precis som att det roliga tagit slut och trots att man egentligen behöver vilan, så misstar hjärnan vilotillståndet för ledsenhet.

Panter sa...

Londongirl: Jag har inte hunnit kolla upp biljetterna än... så risken att det är slutsålt är stor.
Matilda: Hon är farlig, Barbro ;)
Uppgiven och tom är en bra beskrivning på hur det kändes och det vill jag helst inte uppleva igen. Det var bra att sätta ord på hur det kändes märkte jag, lite bloggterapi så där.

LindaLotta sa...

Nu tycker jag att det är dags för en ny bild på Gerda, hon måste ju ha blivit större :)
Malmöfestivalen (för visst är hon här nere?) är härlig, men ack så extremt mycket folk.
Jag stannar helst hemma och ser på OS :)
Till helgen, när festivalen är slut, då försvinner alla inomhus och kommer inte ut förrän i slutet på mars igen.

Det Mörka Hotet sa...

Moneybrother är kanon och en riktigt stor artist i mina ögon!

Bloggblad sa...

Javisst ja... jag har en del pengar i presentkort till konserthallen... måste hitta nåt lämpligt innan de brinner inne...

Skor... jag älskar också skor, men mina Mimmi-Piggfötter gör det inte...

Panter sa...

Linda: Bild på Gerda, ska försöka. Hon är inte still så ofta eller så vänder hon den mindre vackra sidan till.
OS hade jag sett framemot, men luften gick liksom ur spelen för min del, men sammandragen på kvällarna har jag nog sett rätt många ändå inser jag nu.

Samuel: Då är vi två. Jag spelar gärna MB i bilen väldigt högt.

Bloggblad : Pontare är slutsåld, det finns biljetter kvar till PC & BG. (Jag är så trött, orkar inte skriva långa namn). Så jag får ta mig i kragen och beställa biljetter, annrs missar jag väl den chansen. Äsch jag tror inte att du har sådan fötter:)