Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.31 januari, 2009

Promenadväder

Minus 1, 5 grader är perfekt väder att promenera i. I dag blev det en snabbtur, ca fyra kilometer i skogen. Enl. yr, ska solen ha visat sig här idag. Jag har inte sett den.


Med tanke på att morgondagen visar ännu mer molnmassa, så vågar jag inte tro, men en promenad ska det bli hur som helst. Lite trist att jag inte kan hålla hunden än, så han får nöja sig med kortare vändor med maken. Det känns som om jag är på gång nu :)

Detta mina vänner är måndagens prognos...
Jag börjar tro att jag är sinnebilden för de där som alltid, alltid pratar väder...
Nu var jag allt tvungen att kontrollera; väder är faktiskt "bara" på femte plats bland mina etiketter på inläggen.

4 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Härligt att höra att du är på gång både på det ena och det andra sättet. Fyra km är väl inte fy skam.
Eftersom jag är gift med lantbruket/husbonden (ett och detsamma) så pratas det väder morgon, middag och kväll så jag tycker att det hör till liksom. Och varför inte? Det har ju så enormt stor påverkan på våra liv om man tänker efter.
Fast ibland kan jag ju känna en lätt frustration när husbonden kollar vädret på teven för sjuttifjuttonde gången.
mvh R

Panter sa...

Jag tror att jag var bonde i mitt förra liv. Det är inte bara väderintresset som tyder på det. Å andra sidan är det ju egentligen rätt meningslöst att fixera sig vid vädret. Jag kan ju inte göra något åt det.

londongirl sa...

Bra att du är ute på promenader! Knepigt att du inte kan ha med hunden än. Jag har nog sympativärk med dig eftersom jag har gått och skaffat mig frozen shoulder. :( Kan inte heller ha hunden i höger hand/arm. Men kortare promenader klarar jag henne med vänster.
Vet inte vad det beror på men jag tänker jättemycket på väder jag med just nu. Kanske beror det på att det varit så mörkt när det har saknats snö så mycket hos oss här.

Panter sa...

Det är jätteknepigt att inte kunna gå med hund. Jag läste lite om frozen shoulder i går, himla ont och besvärligt verkar det. Har du fått det nyss?

Det är nog bristen på ljus som gör att man blir så oerhört intresserad av när solen ska visa sig.