Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.



16 februari, 2009

Fördröjning

Idag hällde jag röd quinoa i stället för linfrön på yoghurten .

Det är ju flera dagar sedan det var fredag den trettonde ...

11 kommentarer:

em sa...

Beskt?
Margaretha

Lena sa...

Jaa... när jag väl såg det skyfflade jag bort det mesta med skeden.

reneesfotoblogg sa...

Vem vet, det kanske hade samma verkan?
mvh R

Anonym sa...

Vad är quinoa för något?

Annika sa...

Inte så lyckat kanske?
Såg att du skrivit om Vändagen. Visst är det så mkt bättre!!
NU ska jag ära frulle med yogurt och linfrön (hoppas jag inte tar fel i hastigheten).

Lena sa...

Renée: Möjligt, jag testade aldrig:) Så gott är inte okokt quinoa.

Matilda, Ett frö/ ört? som växer i Sydamerika. Det är rik på proteiner och mineraler. Används i matlagning ungefär som couscous eller bulgur. Det smakar dock något mer beskt än dessa.

Annika: Vändagen är såå mycket bättre. Du fixar säkert frukosten bättre än jag.

Lena sa...

Anna: så här efteråt kanske, men INTE då :)

Jill Wegerup sa...

Måndagsmorg är väl konstant som fredagen den 13:e... Hoppas dagen blev bättre.

Lena sa...

Jill: Det ligger något i det :)

Humlan sa...

Hihi! Jag gör min egen müsli med bl a linfrön i, tur att jag inte har tagit fel (än så länge...) för det står en ask med röd quinoa nära linfröna... Fast det kanske skulle kunna funka eftersom jag rostar allt i ugn (fast jag får inte glömma att skölja quinoan innan).

Lena sa...

Humlan: Jag tror inte att quinoa är gott i müsli, inte ens sköljd sådan, men provar du får du gärna berätta:)