Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.02 februari, 2009

Måndag
Måndagar är alltid en bra dag att börja (om) på. Hur många tänker inte " jag börjar på måndag" ?
Jag har nu gjort mitt "schema" och tänker gå ut hårt. Det är mycket jag kan göra den här veckan. Jag tror tom att jag ska plantera om blommor. Det är väl nu det ska göras? Det var så länge sedan att jag faktiskt glömt. Jag ska däremot inte putsa fönster, trots att dagsljuset är obarmhärtigt.
Nä, nu väntar en effektiv dag. (Har ni hört det förut?) Först lite skrivarbete och sedan ska jag baka en lingonlimpa. Är jag riktigt effektiv ( läs har tur), så hinner jag detta innan lunch, för eftermiddagen ska ägnas åt motion och dammsugning och det är ju motion det med !

Ha en fin måndag!

10 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Nöj dig med skriveriet och limpan och skit i resten (städa är tråkigt). Solen skiner eller hur? Vira in dig i flera filtar, sätt dig i en stol i ett lugnt hörn utomhus, blunda och njut.
Inget tvång, inga måsten utan bara njut!
mvh R

Humlan sa...

Jag har också skapat mig en lång (mental) lista i dag... nu är jag så yr att det verkar bli många framflyttningar på den listan.
Listor är bra så länge dom inte är tvingande och man kan anpassa planen till verkligheten.

Evas blogg sa...

Min lista består av att torka golvet men....tja vi får se :) Är det du som har målat tulpanen på bilden? Den är så söt!

Annika sa...

SÅ gott med lingonlimpa. Den limpan står alltid på saknarlistan. Alltid!
Själv ska jag faktiskt bara vila, har åkt på en elak förkylning.

londongirl sa...

Låter jättebra! Jag blir glad av att läsa om lingonlimpa och dammsugnig osv. Det låter som du trots allt är full av energi. :-)

Jättefin bild!!!

Lilla B sa...

Jag brukar alltid ha sportlovet som riktmärke för omplantering. Det funkar bra. Så det är nästan i tidigaste laget nu - ljuset är trevligt men inte så där riktigt tillräckligt än. Skit i blommorna och bara två limpor istället!

Panter sa...

Renée: Jag skrev kan göra, inte måste göra... :) Lite städning är nog på sin plats, om vi inte ska gå här hemma med extra sulor av hund- och katthår på strumporna. Allt sker i väldigt lagom takt, utom promenaden då...

Humlan: Listor är bra för strukturen, men inte som påhäng. Håller så med.

Eva: Golvtorrkning och dammsugning springer ju inte precis i från en. Tulpanen har jag fått av en kollega för länge sedan.

Annika: Jo, det är gott med lingonlimpa. Det är säkert något jag också skulle sakna. De tar snabbt slut här hemma. Krya på dig! Hoppas eländet ger sig snart.

Londongirl: Full av energi, nja... men rätt så pigg:)

Lilla B: Med min talang att överskatta min förmåga i förhållande till den faktiska tidsåtgången, så blir det nog blomplantering här nästa vecka, som så passande är sportlovsveckan.
Det lär nog också bli mer bakning.

matildasfikarum sa...

Nämen, LINGONLIMPA! Ååh, det har jag inte ätit på hundra år! Min mamma brukade göra lingonlimpa.

Evas blogg sa...

Nu tror jag att det blir lingonlimpsbrödbakning här idag :)

Panter sa...

Matilda: Det är bara såå gott!

Eva: Kul :)