Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.18 juni, 2009

Så här blir det inte i år

Bilderna är från förra året, då barnbarnet var hos oss.

Om några timmar far vi mot havet. Det är lite trixigt att packa.
Vädret tycks kunna bli omväxlande. Får jag bara lite sol och VÄRME,
så är jag nöjd.
Böcker och några filmer är packade, så det blir nog en bra helg hur som helst.
I mitt tycke är detta årets mest överskattade helg,
men jag hoppas ändå att alla får den midsommar man önskar sig.

6 kommentarer:

Annika sa...

Amen till årets mest överskattade helg. DU vet att jag helt håller med, och du vet att jag är glad över att slippa fira den!
Men, jag önskar dig, och er, en superfin helg vid havet!! OCH jag önskar att solen ska lysa på er, och att ni ska få lite värme!
Trevlig midsommar!!

reneesfotoblogg sa...

Håller fullständigt med dig.
Dessutom är det oftast hö- eller ensilagebärgning och det kan vara ganska bra att ha det att skylla på.
Fast sill o potäter vill man ju ha förstås.
Ha det gott i paradiset!
mvh R

Evas blogg sa...

God mat äraldrig fel, f ö håller jag med dig om att det är en ö.skattad helg. Ofta kall och regnig, ändå ska det firas på samma sätt som alltid. Nej vi kurar i stugan och hoppar över allt vad dans kring stången bjuder. Våra resp. föräldrar kommer på middag, that´s all. Hoppas att du får en fin helg vid havet!!

em sa...

Jag som inte ens har tänkt på att det kommer en helg nu fick en obehaglig överraskning när jag handlade i morse. Vår lilla by är nedlusad med folk, det är svårt att hitta parkeringsplats och våra affärer är definitivt inte dimensionerade för invasioner av det här slaget.
Ha det så gott (det går)!
Margaretha

Monica P sa...

Jag är lite kluven där. Egentligen tycker jag att du har rätt; att den är överskattad. Å andra sidan... OM det är fint väder (vilket det sällan är) kan den vara årets trevligaste helg. Det är ju ändå den enda sommarhelgen som finns. :)

Panter sa...

Annika: Kan man slippa alla måsten och krav så är den rätt OK, men just alla uppskruvade förväntningar värjer jag mig mot.

Renée: Jag vill gärna äta jordgubbar och det brukar ju vara säsong. Sillen får maken ha för sig själv. Hoppas du får en fin midsommar mitt i bärgningen!

Eva: Att träffas lite anspråklöst är bara trevligt, men det är hysterin och alla förväntningar jag har svårt för.
Trevlig midsommar Eva!

Margaretha: Jag ler lite för jag tycker att det har pratats midsommar överallt i alla sammanhang senaste tiden, men det är befriande att höra att du missat det:) Ha det gott du med!

Monica: Jodå, jag gillar midsommar, men som så mycket i det här landet blir det för mycket. Vi firar maken och jag, här ensamma vid havet och gör vad vi har lust till och det känns bra. Läste om era planer så jag förstår att ni får en aktiv helg:) ha det gott!