Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.



01 februari, 2008

Det tar sig

Förra lördagen , efter tre dagar inomhus, vågade Barbro sitta i solen på verandan.
Ja, det var sol då!
Häromdagen började hon flänga i träd och i morse välte hon ett gammalt äppelträd. Vi har sannerligen fått hem en katt med drag i. Det är verkligen så, för hon gillar att springa i trapporna mellan sovpauserna. Jag tror Tuva hade hjälpt till lite med trädet, innan Barbro började klättra.

Efter att ha halkat på blankis till jobbet (passerade en otäck avåkning), så kan jag se att första helgen i februari artar sig; alla barn hemma, stora som små. Just nu är de på kalas och jag slapp. Det är skönt att slippa ibland.
Trevlig fredagkväll! Nu ska jag strax titta på de dansanta männskorna i fyran. På spåret får jag se reprisen av i morgon, om jag nu kommer ihåg det.

7 kommentarer:

Evas blogg sa...

Att halka på blank is är inte kul! Hoppas vädret bättrat till sig och att du piggnat till efter förkylningen! Barbro, ett härligt namn på en katt tycker jag!

Tankevågor sa...

Men vad fin hon är Barbro! Vad kul att det går bra för henne att vara ute också. Trappor har vi här med som katter och hunden motionerar upp och ner i ibland.

Din veranda ser så vacker ut med det där golvet och det vita räcket. När är huset byggt?

Lena sa...

Eva: Jo, tack, det går åt rätt håll. Barbro, jag börjar vänja mig, men det känns konstigt att locka på henne.

Londongirl: Jag misstänker att vi inte kommer att se så mycket av henne när det blir bättre väder.
Huset ligger på en gammal torpargrund, som jag inte riktigt vet hur gammal den är. Huset på den grunden brann julafton 1928, så vårt hus är byggt 1929. För flera år sedan kom engammal dam på besök. Hon hade bott här och var 4 år när huset brann.

Inkan© sa...

Dert är en katta med klös i - som är både frimodig och nyfiken- det låter bra. En sund katt.

Ha en skön helg!

UllaMona sa...

Jag har jämt haft katt, ända sen jag var liten....nu har jag ingen eftersom jag bor i lägenhet sen 3 år tillbaka. Skulle så gärna vilja ha, men det känns inte rätt när inte katten kan vara ute när den vill...och jag vill absolut inte ha en katt i koppel.

Hedgren sa...

Låter som en bra fredagkväll! Så härligt med barn hemma...

Lena sa...

Inkan: Det är fart och fläkt. Jag tror att Barbro kommer att tycka att livet på landet är toppen när vädret väl blir bättre, dvs vår och sommar.

Ullamona: Jag tycker också att det är bättre för katter om de kan gå ut, men det måste ju finnas förutsättningar för det också.

Hedgren: Ja, det var en skön kväll. att ha alla hemma känns helt på något sätt.