Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.



12 september, 2006

Noterat

Aftonbladets första sida på nätet:

"Just nu: Maradona landar i Sverige"

?

och????

Hört på radionyheterna: " Lärare som är intresserade av sitt arbete och visar det når bättre resultat. Det räcker alltså inte att bara vara utbildad. Detta enl. en undersökning av Skolverket."

Jaha

Är det nytt och förvånande?

7 kommentarer:

Lena sa...

Nä, då kan man ju lika gärna stanna hemma.

Lilla B sa...

Hur kan amn slå upp självklarheter som nyheter?!
Det om engagemangets betydelse har vi väl sett i decennier.
Gäller väl snart sagt alla yrken. Resultaten blir bättre om man engagerad.
Skolverket borde nog vara lite återhållsamt vad det gäller publicering av sådana "nyheter". Det kan få ett löjets skimmer över sig.
Nu blev det långt...

Lois Lane sa...

Vänta nu ... vad heter det där gamla uråldriga mediet nu igen ... jo just det! Tidningar! Ni vet de som ger gubbar som Guillou utrymme att vädra sina självgoda folkföraktande åsikter. Domdäringa tidningarna de får ibland för sig att de befrämjar demokrati och folkbildning genom att rapportera nyheter om en nylandad avdankad fotbollsspelare, eller gravid f.d. f.d. f.d. dokusåpadeltagare. Allt för det breeeeeeda allmänintressets skull.

Bloggblad sa...

Jag älskar sådana truismer. De får både tillvaron och mina mungipor att lyfta.

Lena sa...

Lilla b, Helenita och Bloggbald: Jag mest fnyser lite föraktfullt, hur TÄNKER de? Jag kanske ska träna mig att småle,.. risken är väl att det blir lite överlägset, för det är så DUMT.

Lena sa...

Bloggblad , sorry!

Prinsessmamman sa...

... och sen ska det skäras ner i skolan. Hur ska vi då kunna utföra vårt jobb? Höjd måluppfyllelse men utan tid och resurser rimmar illa. Jag försöker trolla med knäna med min lilla årskurs etta... hoppas jag lyckas!