Mitt i livet, tänker för mycket enligt somliga och ständigt på jakt efter bra bilder.



04 april, 2007

Trist

Kameran har gått sönder!

Jag är ledig.
Ska snart åka till havet.

Behöver jag säga mer?

6 kommentarer:

Susanne sa...

Ingen gammal kamera i byrålådan?

Annars är väl enda rådet att åka förbi någon kamerabutik på väg till havet. Kanske den går att fixa eller så finns det en hel del billiga varianter att välja bland.

Ha en trevlig havspåsk!

Lena sa...

Jag stod och sneglade på en digital systemkamera, men det blev bara ett sneglande... jag få låna dotterns kamera.Hon såg min frustration. Får väl se om jag lyckas bli vän med den.

Jag ska göra mitt bästa, just nu tycker jag att det är så kallt att havet inte lockar så mycket. Jag ser alla måsten här hemma. Har flängt en stund med dammtrasan för att lätta på trycket. Om jag dövat mitt dåliga samvete blir det lättare att åka.

Susanne sa...

Jag kollade många modeller på nätet igår och har nog bestämt mig för att det äntligen ska bli en systemkamera igen. Vilken modell sneglade du på?

Lena sa...

En Olympus nånting( 8 milj pixlar) med teleobjektiv för en sisådär 8 500 kronor. Insåg att de pengarna behövs till bilen...

Susanne sa...

Olympus E500 kanske? Den har jag provat och den är hur bra som helst. Mitt ex har den och då kan jag ju bara inte välja den :-( Och så är den liiite för dyr för min skatteåterbäring.

Lena sa...

Mmm, det är ju det där med pengarna... jag kände bara att det var bra att känna igen sig i funktionerna , eftersom jag har en Olympus nu, men men jag har inga 8 500 över, så det är ju inget bekymmer, egentligen...